Bestemming Onbekend van de EO

  • pattaya.startpagina.nl

    Dit was zojuist op de tv :

    HET PROJECT: TAMAR CENTRE

    In Thailand gaan Anne en Lisa proberen een vrouw uit de prostitutie te halen. Stichting Tamar Center, waar de meiden bij verblijven, doet dit werk al jaren in de Thaise badplaats Pattaya, de grootste seksstad van Azië. Deze organisatie biedt de prostituees een weg uit de prostitutie.

    http://gids.publiekeomroep.nl/uitzending/215073051/bestemming-onbekend/

    http://player.omroep.nl/?serid=5809

    http://odi.omroep.nl/video/icopopup/wmv_bb/9326a4e8c56abd8243500b6f6922347d/4e1cbc8d/EO_101172989?type=asx

  • Kachel

    Dat doet toch iedereen in Pattaya :-)

  • loe

    Briljant Kachel :)

  • fdp58

    De inleiding die door de presentator werd gegeven dat Pattaya uitsluitend voor de sekstoerist is en dat er alles uitsluitend om seks draait vind ik weer zo`n kortzichtig en zielig voorwoord van de presentator. Hij die zoals zo velen een oordeel geven van Pattaya en zich totaal niet open stelt voor alles wat Pattaya en omgeving ( uitval basis ) te bieden heeft vernielt hiermee voor menig ( potentieel ) Thailand bezoeker de lust om Pattaya te bezoeken.

  • pattaya.startpagina.nl

    Volkomen mee eens Fred ,maar dit is niet de eerste , en zal ook niet de laatste keer zijn dat er in de media zo over Pattaya ge(ver)oordeeld wordt.

    Veel mensen hebben de strijd hiertegen al opgegeven en “liegen” tegen hun familie-vrienden en kennissen omtrent hun reisdoel ,alleen al om onnodige discussies te ontlopen.

    Jammer dat dat zo moet ,maar het is niet anders. Als je vaak in Pattaya geweest bent weet je dat er meer is dan alleen maar het "zondige' vertier .

    Maar vlak niet uit dat er ook reisorganisaties zijn die reizen naar Jomtien aanbieden en in hun gids-internetsite Pattaya niet noemen.

    Allemaal zeer hypocriet maar gelukkig weten wij wel dat het ook anders kan.

    We moeten het in het vervolg maar over Nong Prue gaan hebben want als ik het goed begrepen heb is dat de echte naam van Pattaya.

  • Arnolds

    Veel dames hebben hier ook hun geluk gevonden en zijn naar andere landen gegaan.

  • Kees50+

    Wel leuk overigens dat de eerste vrouw die ze aanspraken een katoey was. Veel opnames in soi 8. Hebben ze de kans gemist om hun eigen EO bar te filmen. Zou de brave presentator iedere nacht alleen zijn gaan slapen in zijn hotelkamer ???

  • joepattaya

    En na de introductie van de presentator over seks, misbruik, prostitutie, criminaliteit in Pattaya, zie je de dames uit de airport komen en wat zie je in het groot op de achtergrond: “Long live The King”.

  • han

    Wat me wel opviel is dat de “”Buitenlander “” nu eens niet de schuld krijgt van deze ellende,er word wel gezegd dat er jaarlijks 5 miljoen (is dat nog waar?) sextouristen naar Pattaya trekken.

    Maar waar zo vaak de schuld bij die vieze (oude) mannetjes word gelegd word de schuld nu neerlegd bij de armoe in de o.a. Isaan en speciaal de druk van de familie.

    Het tamarcentre geeft op deze manier een goede eerlijke kijk op het hele gebeuren en ik wens ze veel succes want laten we niet vergeten ook wij kennen allemaal wel meisjes (en misschien jongens ) die niet in Pattaya of de sexindustrie thuishoren en duidelijk lijden om wat zich er afspeeld.

    Bestemming onbekend is soms een prachtig programma waarvan er niet genoeg kunnen zijn.

    andere afleveringen

  • joepattaya

    Han, ja dat klopt wel…….iedereen in Pattaya wil hetzelfde: in een zo kort mogelijke tijd een aanzienlijk fortuin vergaren om zodoende de familie of zichzelf te helpen. Geef ze de keus tussen dit leven en een ‘normaal’ leven met net zo'n goede vooruitzichten en verdiensten, dan haakt 95% af. Slechts een handjevol voelt zich thuis in deze branche, maar ook dat komt weer omdat het goed oplevert.