Op de facebook pagina van Olleke Bolleke las ik dat de (ex) vrouw van Jules Odekerken levenslang gekregen heeft voor haar aandeel in de moord op haar man.PATTAYA, 25 november 2015~FIAT JUSTITIA ET PEREAT MUNDUS~

(Het recht moet zegevieren ook al vergaat de wereld)

 Gisteravond kreeg Olleke Bolleke als eerste het grote nieuws uit de mond van Colin de Jong over de ex-vrouw van Jules Odekerken uit Pattaya.

Jules werd op 17 november 2003 vermoord voor de poort van zijn huis in Pattaya. De broer (Seksan Prommana) en de minnaar (Anupong Sutthani) van Jules zijn Thaise vrouw, Marisa Prommana zijn de hoofdverdachten.Op 18 november 2003 werden familieleden ’s-ochtends gebeld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken met de mededeling, dat Jules dood was gevonden op een vuilstortplaats in Banglamung, Thailand.

Uit onderzoek bleek, dat hij een dag eerder, op 17 november was vermoord voor de poort van zijn villa in Pattaya. Wij hebben direct contact opgenomen met de liaison-officer van de Nederlandse Ambassade in Bangkok en hij vertelde ons, dat de Thaise politie al diverse arrestaties had verricht.Het proces is op 27 maart 2004 van start gegaan, na enkele zittingen verdaagd en werd er op 21 december 2007 recht gesproken. Waarna de vrouw Marisa Prommana onmiddellijk hoger beroep aantekende.Nu 12 jaar later is er eindelijk gerechtigheid voor Jules Odekerken uitgesproken, zijn ex-vrouw Marissa is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.Na een lange reeks van kostbare processen in Thailand, is er dan nu eindelijk een einde gekomen aan het slepende gevecht om de ex vrouw van Jules Odekerken achter de tralies te krijgen.

Een enorme puzzel die eindelijk is voltooid, want Jules toenmalige echtgenote Marissa was het kwade genius achter deze beestachtige moord op Jules Odekerken, inmiddels ruim 12 jaar geleden.Op het moment van de moord had colin een afspraak met Jules voor een advertentie opdracht.

Toen ik de volgende morgen opheldering vroeg op zijn kantoor kreeg ik het trieste nieuws. 

Jules was diegene die de dagelijkse internationale krantenhandel had opgezet in Thailand.

Marissa vanaf het eerste moment verdachte nummer één, daarom onbegrijpelijk dat zij al die tijd vrij borgtocht had, maar aan de einduitspraak werd ze onmiddellijk gevangen gezet. 

Triest voor de 4 opgroeiende kinderen, waarvan een van Jules zelf was.Maar het recht heeft eindelijk gezegevierd, wat een enorme opluchting is voor de familie Odekerken, die kosten nog moeite hebben gespaard om haar eindelijk achter de tralies te krijgen.Diegene die verder geïnteresseerd in deze zaak, kunnen de website bezoeken van Jules Odekerken.

http://www.julesodekerken.nl/