Roel Stafleu wordt nog steeds vermist

  • ReneThai

    http://www.stafleu-montage.nl/

    Half mei ging onze bedrijfsleider Roel (of Roelof) Stafleu, echtgenoot van Heidy Stafleu-Pos en vader van Chantal voor zijn werk naar Azië (Thailand, Laos en Cambodja).

    Hij sms-te geregeld met Heidy maar eind mei werd het contact verbroken. In eerste instantie dacht iedereen aan een ongeluk; inmiddels hebben we sterke aanwijzingen dat Roel nog leeft en verblijft in Thailand.

    Helaas weten we niet exact waar en onder welke omstandigheden. 

    Als u na 18 mei 2015 nog contact hebt gehad met Roel Stafleu, eerder contact met hem gehad hebt in Thailand, of weet waar hij op dit moment verblijft wilt u dan contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres? 

    Zou u ook contact met ons op willen nemen als u in de afgelopen jaren met Roel in Azië hebt samengewerkt? Wellicht helpt die informatie ons om Roel te vinden.

  • ReneThai

    De schoonzus van Roel schreef zojuist op facebook:

    Na een jaar lang onzekerheid, en heel veel speurwerk, weten we nu zeker dat Roel nog in leven is. Hij blijk ervoor gekozen te hebben in Thailand een nieuw leven te beginnen. We weten inmiddels waar hij verblijft. Helaas hebben we geen contact dus het waarom en waarom op deze manier blijft onbegrijpelijk. Iedereen die geholpen heeft en naar hem heeft uitgekeken heel erg bedankt.