joran v.d.Sloot

  • piet friemel

    ik hoor al een tijdje geen nieuws meer over joran v.d. sloot is er al wat bekend omtrent zijn mogelijke arrestatie door de thaise politie en is er ook bekend waar hij momenteel verblijft , ook op de kohsamui prikpagina lees ik niet of hij daat gezien is , ben benieuwd of iemand er meer van weet.

    groeten piet

  • Mehkon Rene

    misschien in Rockanje , Piet ?

  • nakluaboy

    Hij heeft de handel naar cambodja verplaatst

  • monika

    'Joran heeft Natalee verkocht'

    Weer een fantasie verhaal van Joran van de Sloot

    Het interview is opgenomen in Thailand, waar Van der Sloot momenteel woont.

    AMSTERDAM - Joran van der Sloot heeft verteld dat hij Natalee Holloway heeft verkocht aan een man op het strand van Aruba.

    De bekntenis doet Joran in een interview met de Amerikaanse tv-zender Foxnews. Volgens Joran heeft hij in februari 2005 in het casino op Aruba een man ontmoet die hem vertelde geïnteresseerd te zijn in een meisje. De man zou Joran hebben gevraagd of hij hem een blond meisje kon leveren. Volgens Joran is de naam van de man ‘Alger’, maar hij vertekld erbij dat hij niet zeker weet of dat zijn echte naam is.

    Joran vertelt over de bewuste avond van de verdwijning van Natalee. “Ik heb haar meegenomen om een stukje te gaan rijden. We gingen naar het strand, waar we uit de auto stapten en wat gingen zoenen. Toen kwam de man, die gaf me een zak geld en nam Natalee mee de zee op in een bootje. Ze raakte niet in paniek, maar vroeg wel waarom ik niet meeging. Ze was dronken.”

    'Justitie omgekocht'

    Van der Sloot zegt dat Natalee is meegenomen naar Venezuela en dat Joran zelf er een paar honderd dollar aan overhield. Verder vertelt hij ook dat zijn vader leden van de justitie in Aruba heeft omgekocht om het verhaal in doofpot te stoppen.

  • han

    Zo stom zou Joran toch niet zijn of wil hij krankzinnig worden verklaard en nooit “”ergens“”terecht hoeven te staan.

    Hij heeft namelijk uiteraard weer alles naderhand ontkent.

    hij zegt overgens wel duidelijk nog in thailand te zitten,“”n holland en hier“”

    er zijn verschillende delen van het interview en je moet de link gewoon aan laten en je krijgt de follow-ups.

    http://www.foxnews.com/video2/video08.html?maven_referralObject=3221453&maven_referralPlaylistId=&sRevUrl=http://www.foxnews.com

    ik denk dat hij bewust vreselijk zit te liegen en komt verschillende keren klem te zitten.

    Eens komt deze mafkees zichzelf tegen,de Amerikanen zullen nu echt alles doen om hem ergens uitgeleverd te krijgen,ik kan me niet voorstellen dat Joran zich ooit nog eens ergens rustig kan vestigen