ik moet ook zo nodig naar azie

  • han

    stukje van een blog gehaald,het hele verhaal gaat zo door en ze hadden beter naar de spaanse kust kunnen gaan.

    Als echte toeristen besluiten we om van het hotel naar het provincial capitol te lopen. Onderweg passeren we een MC Donalds. Van al dat lopen krijg je namelijk een enorme trek in een aardbeien milkshake dus wij naar binnen. Zijn we na 5 minuten eindelijk aan de beurt hebben ze @!#$ niet eens aardbeien milkshakes. Wat een waardeloze tent. Hevig teleurgesteld verlaten we de MC Donalds zonder iets te kopen. Dat zal ze leren! Bij het kapitool aangekomen nemen we als echte toeristen wat foto’s.

    Cebu is absoluut niet voetgangers vriendelijk dus vanaf het kapitool nemen we een taxi naar de Ayala mall. Hier kopen we wat leesboeken. Morgen gaan we immers naar het meest luxe resort van Bohol om daar een paar dagen echt te relaxen. In de Ayala mall hebben we ook dinner in de Pizzahut. Aan te raden als drankje is een tropical fizz. Hmmmm. Na de Pizzahut weer terug naar het hotel waar we ons opmaken voor de nacht. Het bed in het hotel is goed.

  • Fred

    Of misschien beter in Nederland blijven dit soort toeristen heeft het nergens naar het zin kan zich nergens aanpassen en weten altijd naderhand het best hoe het in het land ( en waar dan ook ) waar ze zijn geweest toegaat. Goed advies voor dit soort mensen “ je hebt Nederland nog lang niet helemaal gezien”.

    m vr gr Fred.