thailandfestival

  • dreumer

    ik heb gisteren mee de stand van mijn vriendin op gebouwd en gelijk even rond gekeken maar het ziet er allemaal heel mooi en netjes uit. Het is groots opgezet. Nu zijn de eerste optredens al geweest en die waren grandioos. Jammer dat er nu nog weinig mensen zijn maar dat komt zeker goed.Kom kijken naar stand 96 en 97.

  • TonPattaya

    We zijn Zaterdag naar het festival in Ahoy geweest , en ik vond het best gezellig. Heb nog niet op de weegschaal gestaan maar waarschijnlijk zit er weer 1.5 Kg aan. We waren er om een uur of vier en ben even langs die standjes gelopen en het zag er allemaal best leuk uit toen maar richting en eten vertrokken want een mens moet toch eten nietwaar. Nou ik denk dat er voor iedereen wel wat lekkers bijzat voor mij in ieder geval wel 555

    De show op het grote podium was ook wel leuk, lekker muziekje. Het grote optreden van de avond was ook aardig al denk ik dat ze beter een goeie Thaise zanger hadden kunnen nemen zoals een paar jaar geleden in Den Bosch Mike Phiriporn of zoiets maar goed smaken verschillen nu eenmaal.

    Wat ik echter minder vond , was het idee om de mensen die alleen een dagkaart hadden te verzoeken om de zaal te verlaten , dit gaat natuurlijk niet lukken met als gevolg dat het gros van de mensen er met een kaart van € 8.50 binnen zaten en die bleven natuurlijk lekker binnen en dat de mensen die wat later kwamen € 15 betaalden maar goed misschien leren ze hiervan.

    Ik weet niet hoe druk de Vrijdag was en de komende middag gaat worden maar ik vond het allemaal best geslaagt en voor herhaling vatbaar.

    Ton

  • han

    Wat ik echter minder vond , was het idee om de mensen die alleen een dagkaart hadden te verzoeken om de zaal te verlaten , dit gaat natuurlijk niet lukken met als gevolg dat het gros van de mensen er met een kaart van € 8.50 binnen zaten en die bleven natuurlijk lekker binnen

    Dat is ook een belachelijk idee

  • thaio